PS Mauri Peltokangas EU-vaaleihin

Mauri Peltokangas

Olen Mauri Peltokangas, vankkumaton kansamme edustaja. Toisen kauden kansanedustaja, puolueeni 2 vpj. Toimin tällä hetkellä eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtajana. Perheeseeni kuuluu vaimoni ja kolme tytärtä.

Harrastan musiikkia, metsästystä ja yhteiskuntaa.

Olen periksiantamaton isänmaan mies, jolle Suomi ja suomalaiset arvot ovat aina sydämen asia.

Europarlamentaarikon tulee uskaltaa tehdä sellaista politiikkaa, joka hyödyttää ensin kansallisvaltioperiaatetta, kansallisvaltioiden omia etuja sekä kansalaistensa turvallisuutta ja vasta toissijaisesti unionia itseään.

Isänmaiden Eurooppa voisi olla toimiva konsepti.

Suomalaisena Euroopassa olen ylpeä kauniista ja puhtaasta Suomen luonnosta, sen tuhansista järvistä, maakuntien ja kaupunkiemme vahvuuksista. Olen ylpeä kielestäni, kulttuuristani ja suomalaisesta identiteetistä, juuri siitä, mikä tekee meistä niin arvokkaita maailmassa.

Ei väliä, mihin ikinä tieni veisi, Suomi ja suomalaisuus kulkevat mukanani.

-> https://www.perussuomalaiset.fi/psn-eurovaaliehdokkaat/

Hupsista…

Mauri Peltokangas menetti jälleen ajokorttinsa ajettuaan tuntuvasti ylinopeutta. Peltokangas kertoi Facebook-päivityksessään, että hän oli ajanut tammikuun 21. päivänä 80 kilometrin rajoitusalueella 137 kilometrin tuntivauhtia, eli 57 kilometriä tunnissa yli sallitun nopeuden.

Peltokangas hoiti asiaan liittyvät paperiasiat Kokkolan poliisilaitoksella, ja myönsi rikkomuksensa suoraan: ”Asia on kiistaton ja pulinat pois.” Hän selitti ylinopeuttaan ohitustilanteella, joka sattui valtatie kahdeksalla Uudenkaarlepyyn Munsalassa. Peltokangas kommentoi tapahtunutta sanomalla, että ”iso diesel hyökkää näköjään helposti liikaa.”

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Peltokangas joutuu ajokieltoon nopeusrajoitusten rikkomisen vuoksi. Hän oli aiemmin ajokiellossa joulukuussa 2022, kun poliisi mittasi hänen nopeudekseen 140 km/h 80 kilometrin nopeusrajoitusalueella.

Mauri ja Iltasanomat


Mauri Peltokangas on ilmoittanut asettuvansa ehdolle ensi kesän eurovaaleihin. Peltokangas, joka kuvailee itseään puolueensa soturiksi, näkee tämän mahdollisuutena vaikuttaa Suomen EU-politiikkaan, jota hän pitää pitkään ollut retuperällä. Hän mainitsee, että MEPin työ vaatii ahkeruutta ja halua vaikuttaa, mikä sopii hänen omiin tavoitteisiinsa suojella suomalaista kansanvaltaa ja kulttuurin kehitystä. Peltokangas suhtautuu kriittisesti unionin kasvavaan integraatiokehitykseen.

Peltokankaan mukaan hänen perheensä on myös innoissaan mahdollisuudesta asua ulkomailla, mikä toimii lisäkannustimena hänen ehdokkuudelleen. Kotona suhtauduttiin pohdintaan eurovaaliehdokkuudesta voihkaisemalla, mutta hänen päätökselleen on kotona täysi tuki. Peltokangas korostaa, että jos parlamentin ovet aukeaisivat, elämää Suomessa pitäisi hieman järjestellä, mutta perhetilanne antaa myös joustavuutta muutoksiin.

Peltokangas haluaa keskittyä Euroopan parlamentissa kansallisvaltioiden tilanteen nostamiseen pöydälle ja integraatiokehityksen hillitsemiseen. Hän on valmis puolustamaan Suomen etuja äänekkäästi ja suorasukaisesti, pitäen erityisesti silmällä maatalouspolitiikkaa ja Suomen luonnonvaroja. Hän arvostelee EU:n toimintaa, mainiten Suomen aseman nettomaksajana ja unionin epäonnistumiset suurten lupausten toteuttamisessa.

Vastaa