Sebastian Tynkkynen eurovaaleihin

Perussuomalaisten kansanedustaja Sebastian Tynkkynen Oulusta lähtee eurovaaleihin.

– Työ isänmaan eteen on minulle kunnia-asia ja tällä hetkellä suurimmat taistelut Suomen kohtalonkysymyksissä käydään EU-tasolla. Olisi etuoikeus saada pistää oma osaaminen täysillä peliin Euroopan korkeimmalla tasolla Suomen puolesta. EU ja sen päätöksenteko kaipaavat myös läpivalaisua ja tässä haluaisin olla erityisen aktiivinen, sillä tuntuu, että suomalaiset eivät oikein tiedä, mitä Brysselissä aina tapahtuu.

– Olen pyrkinyt tuomaan aktiivisesti esille, mitä eduskunnassa tapahtuu ja uskon, että pystyisin tekemään sen myös Euroopan tasolla, sillä tapana ei ole hiljetä, jos tulee valituksi, Tynkkynen sanoo.

-> https://www.perussuomalaiset.fi/psn-eurovaaliehdokkaat/


Kuka on Sebastian Tynkkynen?

Sebastian Tynkkynen on suomalainen poliitikko ja mediahenkilö, joka on tunnettu erityisesti Perussuomalaisten riveissä toimimisesta. Hän on syntynyt vuonna 1989 Oulussa ja nousi julkisuuteen ensimmäisen kerran osallistuessaan Suomen Big Brother -ohjelmaan vuonna 2011. Tynkkynen on tunnettu myös aktiivisesta sosiaalisen median käytöstään, jossa hän käsittelee poliittisia ja yhteiskunnallisia aiheita.

Poliittinen ura

Tynkkynen valittiin Perussuomalaisten nuorten puheenjohtajaksi vuonna 2013, mutta hänet erotettiin puolueesta vuonna 2016 erimielisyyksien vuoksi. Hän kuitenkin palasi Perussuomalaisten jäseneksi myöhemmin samana vuonna ja on jatkanut politiikassa. Vuodesta 2019 lähtien Tynkkynen on toiminut kansanedustajana, edustaen Oulun vaalipiiriä.

Kansanedustajana ja poliittiset kantansa

Kansanedustajana Tynkkynen on keskittynyt erityisesti maahanmuuttoon, turvallisuuteen ja sananvapauskysymyksiin liittyviin teemoihin. Hän on tunnettu kriittisestä suhtautumisestaan nykyiseen EU-politiikkaan ja maahanmuuttopolitiikkaan. Tynkkynen on myös korostanut kristillisiä arvoja ja Suomen tarvetta säilyttää kulttuurinen identiteettinsä.

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen

Tynkkynen on aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija ja hänellä on vahva kannattajakunta erityisesti nuorten keskuudessa. Hän käyttää tehokkaasti sosiaalista mediaa mielipiteidensä levittämiseen ja on myös osallistunut useisiin julkisiin keskusteluihin ja paneelikeskusteluihin.

Tulevaisuuden suunnitelmat

Sebastian Tynkkynen jatkaa politiikan parissa keskittyen erityisesti häntä kiinnostaviin aihealueisiin. Hän pyrkii olemaan aktiivinen vaikuttaja suomalaisessa politiikassa, erityisesti Perussuomalaisten riveissä.

Sebastian arjessa

Sebastian Tynkkynen kertoi viime vuonna Yle Perjantain ohjelmassa avoimesti parisuhteestaan Alan Da Silvan kanssa. Tynkkynen, joka on tunnettu suorasukaisista puheenvuoroistaan, on käyttänyt politiikassa hankkimiaan taitoja myös henkilökohtaisessa elämässään, mikä auttoi häntä valloittamaan kumppaninsa sydämen.

Pariskunta tapasi toisensa Oulun yliopiston käytävillä, ja ensitreffit vietettiin opiskelijaravintolassa makaronilaatikkoa syöden. Tynkkynen oli valmistautunut tapaamiseen huolella, opiskellen Mosambikin poliittista kulttuuria ja esittäen ”muka-päteviä” kysymyksiä, mikä teki vaikutuksen Da Silvaan.

Politiikka ei ole tuonut suuria jännitteitä Tynkkysen ja Da Silvan suhteeseen, vaikka Perussuomalaiset tunnetaan tiukasta maahanmuuttopolitiikastaan. Tynkkynen painottaa, ettei kotona riidellä politiikasta, vaan politiikka jää usein ulkopuolelle, kun hän palaa kotiin. Da Silva on tukenut Tynkkystä myös julkisesti, esiintyen hänen rinnallaan niin puoluekokouksissa kuin käräjäoikeudessakin.

Tynkkynen on saanut puolueensa sisältä tukea suhteelleen, ja hän kokee, että puolueen asenteet seksuaalivähemmistöjä kohtaan ovat kehittyneet positiivisempaan suuntaan. Tämä muutos on ollut tervetullut, sillä aiemmin puolueesta on kuulunut myös kriittisiä äänenpainoja.

Tynkkysen ja Da Silvan suhde kuvastaa, miten politiikka ja henkilökohtainen elämä voivat kietoutua yhteen, mutta myös miten rakkaus voi kestää erilaiset ulkoiset paineet. Heidän yhteiselonsa osoittaa, että yksityiselämän tukeminen ja kunnioittaminen on mahdollista myös poliittisesti latautuneessa ilmapiirissä.

Vastaa