Piraattipuolue

Piraattipuolue r.p., Piratpartiet r.p.


Rekisteröity 2.6.2016
Osoite: Franzéninkatu 5 E 1, 00500 Helsinki
Puh. 040 527 5470
info(at)piraattipuolue.fi
http://piraattipuolue.fi

Piraattipuolue r.p. Valitse vapaus!

 • Kannattajakorttikeräys on käynnissä!
  by Satu Immonen on 23.12.2023 at 12:09

  Piraattipuolue jäi edellisissä eduskuntavaaleissa äänimäärätavoitteistaan, joten meidät pudotettiin pois puoluerekisteristä. Kannattajakorttikeräyksemme on nyt käynnissä, joten eiköhän palauteta piraatit takaisin Suomen puoluekentille! Kannatuksen voi nykyisin tehdä kätevästi verkossa vahvalla tunnistautumisella. Kannatusilmoituksen tekeminen ei sido sinua puolueen äänestämiseen eikä sen tarvitse tarkoittaa edes puolueen tavoitteiden kannattamista – vain sitä, että mielestäsi piraattipuolueen tulisi palata puoluerekisteriin. Voit siis Artikkeli Kannattajakorttikeräys on käynnissä! julkaistiin ensimmäisen kerran Piraattipuolue r.p..

 • Piraattipuolue toteuttaa laajan brändiuudistuksen – uudeksi nimeksi Äärikeskusta
  by Satu Immonen on 1.4.2023 at 05:55

  LEHDISTÖTIEDOTE Vapaa julkaistavaksi heti Piraattipuolue muuttaa nimensä Äärikeskusta r.p.:ksi. Uuteen nimeen liittyvä sääntöuudistus on vireillä ja visuaalista ilmettä ryhdytään uudistamaan välittömästi. Uudistuksen taustalla on pitkä selvitystyö ja vuosien varrella kertyneen palautteen läpikäyminen. Lopulta sisäisessä keskustelussa päästiin nopeasti yhteisymmärrykseen. Tämä oli puolueaktiiveille helpotus, sillä takavuosien keskustelut puolueen nimestä ja brändistä ovat saaneet puolueen näyttämään kaikkea muuta Artikkeli Piraattipuolue toteuttaa laajan brändiuudistuksen – uudeksi nimeksi Äärikeskusta julkaistiin ensimmäisen kerran Piraattipuolue r.p..

 • Piraattipuolueen koronalinjaus on julkaistu
  by Satu Immonen on 17.2.2023 at 17:24

  Puoluevaltuusto on hyväksynyt 17.2. seuraavanlaisen koronalinjauksen puoluehallituksen esityksestä: Koronapolitiikka Terveydenhuolto on kriisissä Suomen terveydenhuolto on ollut ongelmissa jo pitkään, mutta viime vuonna ongelmat kriisiytyivät: Päivystykset ovat olleet tukossa ympäri maata, jonotusajat kasvaneet (esim. joulukuussa HUS:in päivystyksessä keskimääräinen odotusaika oli jo 8 tuntia), ambulansseja on jouduttu ohjaamaan kaukaisempiin sairaaloihin. Joskus potilaat joutuvat odottamaan ambulanssissa, kun vapaita Artikkeli Piraattipuolueen koronalinjaus on julkaistu julkaistiin ensimmäisen kerran Piraattipuolue r.p..

 • Piraattipuolue luopuu valomainoksista vaalikampanjassaan
  by Toni Aittoniemi on 8.10.2022 at 17:00

  LEHDISTÖTIEDOTE Vapaa jukaistavaksi heti Piraattipuolue luopuu valomainoksista vaalikampanjassaan Piraattipuolue on päättänyt luopua valomainonnasta eduskuntavaalien kampanjoinnissaan, ja haluaa kannustaa muitakin puolueita ja vaaliehdokkaita tekemään samoin. Koska tulevalla eduskuntavaalien kampanjointikaudella sähkön riittävyys tulee olemaan koetuksella, kannattaa jättää paljon sähköä tarvitsevat mainoskeinot väliin. Piraattipuolue on päättänyt luopua valomainoksista sen vuoksi.  – Kolmen neliön valomainos kuluttaa saman verran energiaa Artikkeli Piraattipuolue luopuu valomainoksista vaalikampanjassaan julkaistiin ensimmäisen kerran Piraattipuolue r.p..

 • Someajan yhteiskunnallinen keskustelu on pelillistetty
  by Toni Aittoniemi on 18.9.2022 at 08:49

  TL-dr; Sosiaalisen median alustoilla on valtavasti valtaa, sillä niiden toiminta käytännössä määrittää tapoja, joilla nykyään käymme yhteiskunnallista keskustelua. Ongelmana on yhtäältä, että meidän on alustojen käyttäjinä vaikea hahmottaa tätä vallankäyttöä koska se on erilaista kuin meille tutumpi perinteinen yhteiskunnallinen valtapeli. Toisaalta ongelmana on, että sosiaalisen median alustojen ainoa tarkoitus on maksimoida niiden parissa käytetty ruutuaika Artikkeli Someajan yhteiskunnallinen keskustelu on pelillistetty julkaistiin ensimmäisen kerran Piraattipuolue r.p..

 • Poliisirikokset päivänvaloon nostanut Joakim Lindholm valittu piraattipuolueen eduskuntavaaliehdokkaaksi
  by Utu Hopiavuori on 8.5.2022 at 20:00

  TIEDOTE                                                                         Vapaa julkaistavaksi heti Lindholm on koulutukseltaan poliisi. Tunnetuksi hän on tullut poliisirikokset blogista. Hän kertoo poliisien tekemistä rikoksista, joita hän on 7 vuotisella poliisiurallaan todistanut. ”Poliisille tarvitaan riippumaton ulkopuolinen valvonta, Suomessa poliisi tutkii itse omat rikosepäilynsä.” Lindholm kertoo.  Suomessa on suhteessa asukaslukuun vähemmän poliiseja kuin missään muualla Euroopassa, joka on Lindhomista erittäin huolestuttava asia. Artikkeli Poliisirikokset päivänvaloon nostanut Joakim Lindholm valittu piraattipuolueen eduskuntavaaliehdokkaaksi julkaistiin ensimmäisen kerran Piraattipuolue r.p..

 • Somessa toimivan kansalaisyhteiskunnan turvallisuus sotaa käyvän valtion toimia vastaan ja Digital Services Act
  by Satu Immonen on 15.3.2022 at 20:22

  KANNANOTTO Mothers for peace -ryhmän Ukrainan sodan vastaisen mielenosoituksen Facebook-tapahtuma ja hallitseva tili onnistuttiin jäädyttämään todennäköisesti joko bottitilien tai hybridivaikuttamisen ja bottitilien yhdistelmällä. Miten näin pääsi käymään, mitä se tarkoittaa, ja miten tälläinen tavallisten kansalaisten vaikuttamismahdollisuuksiin kohdistuva kyberhyökkäys voidaan tulevaisuudessa torjua? On selvää, että somepalveluita ylläpitävistä yhtiöistä on tullut osa kansalaisyhteiskunnan infrastruktuuria. Tätä monella tavoin Artikkeli Somessa toimivan kansalaisyhteiskunnan turvallisuus sotaa käyvän valtion toimia vastaan ja Digital Services Act julkaistiin ensimmäisen kerran Piraattipuolue r.p..

 • Piraattipuolue kiittää aluevaaleista
  by Satu Immonen on 25.1.2022 at 07:32

  LEHDISTÖTIEDOTE Vapaa julkaistavaksi heti Piraattipuolue kiittää aluevaaleista Kiitokset äänestäjille, piraateille ja kaikille, jotka ensimmäisiä aluevaaleja ovat aktiivisesti tehneet!  Toivomme, että uudet aluevaltuustot tekevät alkutaipaleellaan valintoja, jotka edesauttavat päätöksenteon läpinäkyvyyttä, kansalaisten osallisuutta ja yhdenvertaisia palveluita. Piraateille nämä vaalit olivat sekä vaikeat että helpot. Piraattien valtakunnallinen äänimäärä oli samaa heikkoa tasoa kuin kuntavaaleissakin. Sote on politiikan osa-alue, Artikkeli Piraattipuolue kiittää aluevaaleista julkaistiin ensimmäisen kerran Piraattipuolue r.p..

 • Yle syrjii vaalitenttiin osallistuvaa puolueen puheenjohtajaa terveydentilan perusteella
  by Satu Immonen on 17.1.2022 at 11:18

  LEHDISTÖTIEDOTE Vapaa julkaistavaksi heti Yle syrjii vaalitenttiin osallistuvaa puolueen puheenjohtajaa terveydentilan perusteella Tiistaina 18.1. järjestetään ns. pienpuoluetentti Ylen studiossa, jossa yhdeksän eri puolueen puheenjohtajaa on maskitta 90 minuuttia. Yle suosittelee koronatestiä osallistujille, mutta testi on vapaaehtoinen. Antigeenipikatestin tulos näkyy noin viidessätoista minuutissa, eli aikataulusyillä ei testaamattomuutta voi perustella. Piraattipuolueen puheenjohtaja Riikka Nieminen on pyytänyt Yleltä, Artikkeli Yle syrjii vaalitenttiin osallistuvaa puolueen puheenjohtajaa terveydentilan perusteella julkaistiin ensimmäisen kerran Piraattipuolue r.p..

 • Piraattipuolue purjehtii aluevaltuustoihin
  by Satu Immonen on 16.12.2021 at 09:16

  LEHDISTÖTIEDOTE Vapaa julkaistavaksi heti Piraattipuolue purjehtii aluevaltuustoihin Piraattipuolue on asettanut aluevaaleihin yhteensä 44 ehdokasta, yhteensä 18 hyvinvointialueelle. Jos Helsinkiä ei oteta mukaan vertailuun (Helsinki ei ole näissä vaaleissakaan mukana), niin piraateilla on aluevaaleissa viisi ehdokasta enemmän kuin kuntavaaleissa oli. Piraattien ehdokkaat aluevaaleissa: Piraattien ehdokkaat aluevaaleissa: Vantaa ja Kerava, 6 ehdokasta Varsinais-Suomi, 6 ehdokasta Pirkanmaa, 5 Artikkeli Piraattipuolue purjehtii aluevaltuustoihin julkaistiin ensimmäisen kerran Piraattipuolue r.p..