Tulevat eduskuntavaalit maaliskuussa 2019

Eduskuntavaalit ovat meille iso ponnistus monessa suhteessa. Toisaalla olemme myös avanneet maaliskuuta silmällä pitäen Facebook sivun. Eduskuntavaalit aktivoivat meillä kaikki osa-alueemme. Toisaalla teemme mainoksia lehteen, teemme haastatteluja ehdokkaista sekä tuotamme oheismateriaalia ehdokkaille ja näiden taustaorganisaatioille. Tässä hieman kattausta mitä kaikkea palvelumme pitävätkään sisällään.

Ehdokashaastattelut

Ehdokashaastatteluja olemme tehneet pariin edellisiin eduskuntavaaleihin, ja näistä ovat tykänneet niin ehdokkaat kuin lukijat. Tähän mennessä pääjulkaisualustana on ollut Ykkös-Lohja, jonka yhteyteen olemme tehneet vaaliteeman, mutta nyt vuonna 2019 teemme ERILLISEN VAALILIITTEEN, jota jaetaan sitten muallekin UUDELLAMAALLA kuin vain Ykkös-Lohjan kotialueella, eli Lohjalla, Siuntiossa, Vihdissä ja Karkkilassa. Uudenmaan vaaliliitteemme ilmestyy ainakin myös Kirkkonummella maaliskuussa 2019.  Tästä lisää myöhemmin.

Minkälaisia nämä haastattelut ovat sitten olleet? Ne sisältävät toimittajan tekemän ja kirjoittaman haastattelun, joka ehdokkaan tarkistuksen ja hyväksynnän jälkeen ilmestyy vaaliliitteessä. Kyseessä on siis maksullinen PR-juttu, ja tässä on muutama esimerkki menneiltä vuosilta PDF-formaatissa:

Anne Knaster 2015

Antti Kaikkonen 2015

Eero Lehti 2015

Timo Soini 2015

Olemme tehneet ehdokashaastatteluja kaikille niille ehdokkaille, jotka ovat palvelun tilanneet – puoluekantaan katsomatta. Tässä listauksessa siis vain murto-osa tehdyistä haastatteluista malliksi.

Outi Mäkelä 2015

Johanna Karimäki 2015

Leena Harkimo 2011

Raija Vähäsalo 2011

SDP yhteishaastattelu 2015

Haastatteluiden hinnat vuodelle 2019 tulevat olemaan tasolla 390 euroa 1/4s pieni haastattelu kuvineen, 690€ puolen sivun haastattelu kuvineen ja koko sivun haastattelu kuvineen maksaa 1249 euroa (+alv). Tämän tulevan vaalin jokainen haastattelu julkaistaan myös tällä sivustolla sekä tuolla uudella Facebook-kanavalla. Luonnollisesti olemme keskittyneet palveluissamme oman sijaintimme kautta UUDENMAAN vaalipiiriin. Itse vaaliliitteessä on mediatilat myös normaaleille vaalimainoksille ja näiden hinnasto julkaistaan vielä marraskuun aikana.

Ehdokkaan DIGI-näkyvyys

Kettu Markkinointi ja ER-tuki tuottavat digipalveluita, joiden kautta ehdokkaalle voidaan rakentaa vaalikotisivut (hinnat alkaen 490,-) tai Facebook-kanava ja tuottaa molempiin kanaviin sopimuksesta myös sisältöä. Alihankkijoiden avulla pystytään toteuttamaan myös liikkuvaa kuvaa eli videoita ja luonnollisesti myös lisähaastatteluja ja valokuvia tilaisuuksista. Tarvittaessa toteutamme myös Google- sekä Facebook- ja Instagram mainontaa. Ketuilla ja ER-tuella on myös useampia erilaisia teemoitettuja uutisisivustoja, joilla ehdokkaat voivat esiintyä. Tällaisia teemoja ovat mm. harrastaminen, liikunta, hyvinvointi, yrittäminen, Itämeri, Kuninkaantie ja näille sivustoille on mahdollista tehdä erillisiä ehdokashaastatteluja, joissa esitellään ehdokas esimerkiksi oman harrastuksensa tai mielenkiintosa kautta.

Uutissivustolle tehtävä ehdokashaastattelu ja juttu kustantavat sivustosta riippuen ja artikkelin tekotavasta (paikanpäällä, etänä) 150 – 500 euroa kappaleelta.

Ehdokkaan muu näkyvyys

Yhteistyöyrityksistämme löytyy myös Mainosteippaamo Omalogo Oy, joka tuottaa Lohjalta käsin esimerkiksi mainospaitoja ehdokkaille, tai vaikkapa mainosteippauksen autoon. Omalogosta onnistuvat myös julisteet ja kaikenkokoiset tarrat – kannattaa kysellä tuotteista ja hinnoista tarjousta ajoissa. Omalogo on kuitenkin pieni, paikallinen toimija, jolla ei ole montaa työntekijää ja koska hintataso on edullinen, ei kannata jättää tilausta viimetinkaan, koska silloin ei välttämättä ole työkalenterissa enää vapaita aikoja.

 

 

Vastaa